Kom med på kostnadsfri 1,5h utbildning tillsammans med Businessprästen och teamcoachen Sebastian Widjeskog och kom igång med att få din epostlista att växa. Epostlistan är kanalen som ger 4X bättre resultat än andra sociala medier. 

Vad kommer du lära dig?


 • STEG 1

  1. Hur du skapar ett lockbete för dina potentiella kunder, som får dem att registrera sig till din epostlista. Du får alltså tag på potentiella kunder, dvs. leads, utan att du spendera en massa pengar på reklambyråer.

 • STEG 2
  Hur du automatiserar ditt leadsamlande
   utan att vara tekniskt begåvad. Du lär dig vilka verktyg du behöver för att minimera risken för att bränna dina nerver genom all slags tekniskt strul. :) 

 • STEG 3
  Hur du får trafik,
  dvs hur du delar ditt lockbete så att  dina potentiella kunder hittar till dig så att du kan få tag på nya potentiella kunder automatiskt utan att du behöver ständigt vara närvarande.

  • UTBILDARE:
   Sebastian "Businessprästen" Widjeskog

   Sebastian är VD och en av grundarna för Nordic School of Entrepreneurship Ab. Han har över 10 års erfarenhet av att jobba som företagare och konsult. Han har sålt konsultering, utbildning och coaching sedan år 2009.​ Sebastian är även luthersk präst, höjdhoppare på nationell nivå och "burnout survivor".
   Sebastian har hjälp över 1000 nordiska och 2500 afrikanska entreprenörer.

  Sebastians - Businessprästens kurser och utbildningar är mycket berikande och en gåva till alla småföretagare i dessa speciella tider. Kurserna håller högt kvalitet och Sebastian lyckas att förmedla och förklara även komplexa innehåll på ett begripligt sätt tack vare hans autentiska och ärliga attityd. Tack vare Sebastian lyckades jag att flytta min verksamhet  framgångsrikt från föreläsningssalarna till den digitala världen.

  Christoph Treier
  Mental tränare vars adepter fått totalt
  36 VM-guldmedaljer!

  Jag har varit med på flera av Sebastians webinar torsdagar och fått ta del av hans tekniker, tips och råd angående en online business. 

  Jag har fått konkret hjälp, tips och svar på frågor av både honom och hans kollega Ville Kavilo, angående mitt företag och min business som föreläsare, utbildare och coach. Vad jag mest uppskattar med Sebastian är hans transparens och genuina vilja att hjälpa mig och många andra. Han har också en väldigt god förmåga att få deltagarna att känna sig sedda och hörda trots att vi möts via en skärm."

  Jeanette Szymanski

  NLP-tränare och föreläsare

  Förutom att Sebastian är en jätte bra coach, så har han även blivit en god vän till mig. Han har lärt mig att bli en företagare.

  Eric Storvall
  Idrottsfysiolog och tränare som tränat landslagsidrottare på elitnivå.

  OM UTBILDAREN

  Sebastian Widjeskog, VD och entreprenör på Nordic School of Entrepreneurship Ab.

  De senaste fem åren har jag på heltid jobbat som coach och ägnat ca. 2400 timmar på att studera digital marknadsföring och entreprenörskap som en strategi för att kunna förverkliga den passion som finns inom en. Digitalt företagande möjliggör ett arbete som är helt oberoende tid och plats. Det ger frihet!

   

  För mig är friheten och meningsfullheten i arbetet otroligt viktigt. Jag jobbade tidigare som präst i lutherska kyrkan, men brände ut mig.  Jag passade helt enkelt inte in i strukturerna. Jag upplevde att jag var på fel plats i livet. Min kallelse har alltid varit en pionjärs. Jag bytte karriär och började förverkliga kallelsen utanför kyrkans ramar. 

   

  Jag fick anställning i en lokal yrkeshögskola för att utbilda entreprenörer. Jag hade före min prästkarriär varit coach och konsult och sålt min expertis som företagare redan från år 2009. Jag jobbade bl.a. som teamcoach för Team Academy.och sålde deras utbildningar.  Idag är jag VD för Nordic School of Entrepreneurhip Ab. Jag försörjer mig till 100% av min passion och jag kan göra det som är viktigt för mig i livet, att förändra världen samt att hoppa höjd.

  © Copyright 2021 HUNDRA FÖRSTA LEADS