Maksuton webinaari palvelualan yrityksien markkinointivastaaville.
 

"MITEN AUTOMATISOIT MARKKINOINNIN, SOITTAMATTA MAINOSTOIMISTOLLE?"

  • Onko sinulla markkinointivastuu palvelu- tai asiantuntija yrityksessä?

  • Oletko tympääntynyt siihen että joudut joka säädöstä soittamaan mainostoimistolle?

  • Haluatko säästää aikaa ja rahaa luomalla itse digitaaliset mainoskampanjat?

Webinaari on automatisoitu ja 

toteutetaan tulevana perjantaina klo.12-13.30.

WEBINAARISSA TULET OPPIMAAN..


  • 1. Uusimmat trendit digitaalisessa markkinoinnissa ja tärkeimmät digitaaliset strategiat, joita voit heti ottaa käyttöön omassa yrityksessäsi.


  • 2. Mitä? Milloin? Miksi?  Opit mitä sinun pitää tehdä, milloin sinulla on suurin hyöty myyntiprosessin skaalaamisesta ja miksi sinun on tärkeää, mahdollisimman nopeasti, ottaa oma digitaalinen markkinointi haltuun.


  • 3. Neljä ensimmäistä askelta ensimmäisen oman toimivan automaation rakentamiseen.  Saat tarkistuslistan askeleista jonka sinun on otettava oppiaksesi automatisoimaan markkinointiasi ja houkuttaaksesi uusia asiakkaita puoleesi.


  • 4. Miten voit saada jopa 4 kertaa parempaa tulosta, hyödyntämällä monen jo unohtaneen markkinointimenetelmän.  Tämä menetelämä on yksi suosituimmista digitaalisella mainosalalla, kaikki voivat sitä käyttää, mutta vain harva ymmärtää sen arvon.


  • 5. Opit mitä työkaluja ja ohjelmia tarvitset, jotta voit itse automatisoida omaa markkinointiasi ja tavoittaa uusia asiakkaita.


  • Ja paljon muuta...


  • Tämä maksuton verkkokoulutus on automaattinen, eli nauhoitettu. Voit kuitenkin verkostoitua ja chattailla muitten webinaari-osallistujien kanssa! Tarvitset ainoastaan tietokoneen, internetyhteyden ja halun kehittää itseäsi ja yritystäsi. 


KOULUTTAJASTA

BUSINESSPAPPI

Sebastian Widjeskog, TJ ja yrittäjä Nordic School of Entrepreneurship Oy:ssä.

Nimeni on Sebastian Widjeskog. Olen yrittäjä ja konsultti joka innostuu ihmisten tavoitteista ja kasvusta. Olen aikaisemmin elämässäni toiminut myös luterilaisena pappina ja psykologian ja uskonnon aineenopettajana. 
 

Omien webinaarien ja kurssien kautta olen viimeisen vuoden aikana tavoittanut noin 1500 pohjoismaista ja 2500 afrikkalaista yrittäjää. Yhteensä olen kouluttanut yrittäjiä yli 30 maasta. Olen ollut koulutus- ja valmennusalalla noin 20 vuotta omasta elämästäni.
 

Aikaisemmin olen toiminut m.m. tiimivalmentajana Tiimiakatemia Global:ssa missä vedin koulutuksia ja opetin johtajille tiimivalmennustaitoja. Tänään olen Nordic School of Entrepreneurship Oy:n toimitusjohtaja

Palan halusta auttaa yrittäjiä jolla on ryhdikkäät arvot omassa toiminnassaan, teillä on selkeä tavoite jota kohti teette päivittäin työtä. Olen erikoistunut auttamaan yrityksiä jotka myyvät asiantuntijuuttaan tai palvelutuotteita.

Olen tällä hetkellä 40v ja kolmen lapsen isä. Harrastan korkeushyppyä kansaslliseslla tasolla. Nautin myös nuorten jalkapalloilijoiden valmentamisesta. Perustin ensimmäisen oman yritykseni vuonna 2009 ja siitä asti olen käyttänyt digitaalisia menetelmiä myydessäni omaa tai muiden osaamista.
 

© Copyrights by Nordic School of Entrepreneurship Ab.

All Rights Reserved.