MEISTÄ

Viimeisen viiden vuoden aikana olemme auttaneet satoja yrittäjiä pohjoismaissa sekä kansainvälisesti. Olemme olleet myös mukana kouluttamassa noin 2500 afrikkalaista yrittäjyydestä kiinnostunutta. Eri valmennuksissa ja konsultoinneissa on ollut mukana asiakkaita yhteensä noin 30 eri maasta.

Erikoisuutemme on kasvuun tähtäävät, mahdollisimman yksinkertaiset markkinointistrategiat joita on helppo oppia ja ylläpitää. Kohderyhmämme ovat pohjoismaiset palvelualan, varsinkin asiantuntija-alan, PK yritykset. Olemme ELYn virallinen asiantuntijakumppani. Joten voit saada konsultaatiopalveluistamme 75-80% valtion tuen.

REFERENSSEJÄ

Yhdessä tekeminen ja ideointi jonkun muun kanssa oli kuin olisi ollut "mentori". Tämä oli parasta josta oli minulle todella paljon hyötyä. Tämä on auttanut minua kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa.

 

Voi suositella lämpimästi, mikäli haluat apua liiketoiminnan kehittämisessä.

Johan Wikström
Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Novavox OY

Kurssit ja koulutukset ovat erittäin rikastuttavia ja lahja kaikille pienyrittäjille näinä erityisinä aikoina. Kurssit ovat korkealaatuisia, ja Sebastian onnistuu välittämään ja selittämään monimutkaisenkin sisällön ymmärrettävällä tavalla aidon ja rehellisen asenteensa ansiosta. Sebastianin ansiosta pystyin siirtämään yritykseni menestyksekkäästi luentosalista digitaaliseen maailmaan.

Christoph Treier,
Yrittäjä, valmentaja

Treierin valmennettavat ovat voittaneet yhteensä 36 MM kultamitalia.

Saimme hyviä tuloksia. Kahden viikon kampanja tuotti 55 tarjousta ja 17 uutta kauppaa. En ole koskaan tehnyt tätä aiemmin, mutta käsitän että tämä on ollut hyvä tulos. On kiehtovaa, että tämä on toiminut niin hyvin! 

Camilla Juthbacka,
Apulais TJ

NY-JA Sotnings- och fastighetsservice OY

YOUTUBEKANAVA