LÄR DIG AUTOMATISERA DIN
DIGITALA MARKNADSFÖRING
!

Vi hjälper tillväxtinriktade småföretag att automatisera sin marknadsföring och få kunder på nätet så att de kan fokusera på det som de är bäst på.

 

KOSTNADSFRI WEBBINAR

LÄR DIG SKAPA DIN FÖRSTA AUTOMATISERADE DIGITALA MARKNADSFÖRINGSKAMPANJ

TRE STEG TILL ATT FÅ TAG PÅ DINA
POTENTIELLA KUNDER DIGITALT.

Registrera dig nu till vårt kostnadsfria webbinarium (1h 15min)

OM OSS

Nordic School of Entrepreneurship Ab har de senaste fem åren utbildat hundratals nordiska entreprenörer och utbildare och nått ut till ca.2500 afrikaner med entreprenörskapsutbildning. Vår specialitet är innovativa pedagogiska metoder som baserar sig på teaminlärning och dialog. Dessa är de mest effektiva sätten i att leda förändring och tillväxt hos vuxna. Vår målgrupp är Nordiska coacher, konsulter och utbildare som hjälper människor i förändringsprocesser. Vi hjälper dig automatisera din marknadsföring så att du kan leva på din kallelse och hjälpa fler.

VAD SÄGS OM OSS?

Jag har lärt mig nya program och sätt att nå ut till potentiella kunder. Jag har också fått nya PT-kunder.

Jag har blivit tydligare med kundlöften och målgrupp. Sebastian är en inspirerande och kunnig coach, som förmår förena marknadsföring med omtanke. 

Yvonne Näsman om kursen att sälja genom webinarer.

Doktori hälsovetenskap, PT
Wonnes wellness 

Sebastians - Businessprästens kurser och utbildningar är mycket berikande och en gåva till alla småföretagare i dessa speciella tider. Kurserna håller högt kvalitet och Sebastian lyckas att förmedla och förklara även komplexa innehåll på ett begripligt sätt tack vare hans autentiska och ärliga attityd. Tack vare Sebastian lyckades jag att flytta min verksamhet  framgångsrikt från föreläsningssalarna till den digitala världen.

Christoph Treier om våra webinartorsdagar.

Mental tränare med adepter som samlat sammanlagt 36 VM guld.

"Kursen gav mig en väldigt bra grund för försäljning av tjänster online. Jag skulle inte ha kommit vidare i mitt företagande lika snabbt, utan att gå kursen och rekommenderar den för alla, som säljer tjänster online!"

Oscar Högnabba om kursen "online från noll"

Tränare

Oscar Högnabba Fma

YOUTUBEKANALEN

Lär dig om digital marknadsföring för coacher och konsulter genom vår Youtube-kanal.

Varje vecka skapas ny undervisning med fem tips som hjälper dig att skapa en mer effektiv coaching/konsulteringsbusiness. Dessa inbandade lektioner har varit väldigt populära och du kan ta del av några av dem här. Vi publicerar våra tidigare inbandade webinarer på vår Youtube-kanal!

© Copyrights by Nordic School of Entrepreneurship Ab.

All Rights Reserved.